Συνταγή μάσκας με μαγειρική σόδα κατά της σακούλας κάτω από τα μάτια, των μαύρων κύκλων και των πρησμένων βλεφάρων
Όλοι γνωρίζουμε για τις θετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας στην υγιεία και την υγιεινή. Έχει ευρεία χρήση, όπως για παράδειγμα στην καθαριότητα του σπιτιού, το μαγείρεμα, αλλά και ως καλλυντικό.

Δείτε -Τα είδη της σόδας και που χρησιμοποιείται το κάθε ένα
Απίθανες εναλλακτικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας!
Οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας: Υγεία και Ομορφιά!
Μαγειρική σόδα: 6 Μυστικά ομορφιάς!

Όταν πρόκειται για την καλλυντική της χρήση, μπορεί να είναι ένα τέλειο υποκατάστατο για τα ακριβά προϊόντα φροντίδας του δέρματος σας, τα οποία αρκετές φορές δεν είναι πραγματικά αποτελεσματικά, και περιέχουν πολλές χημικές και βλαβερές ουσίες, οπότε συχνά έχουν παρενέργειες.
Από την άλλη ή μαγειρική σόδα μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας ακόμη και με την ακμή ή τα εξανθήματα.Δείτε -Τα καλλυντικά που περιέχουν κρυφές και βλαβερές ουσίες

Πόσο τοξικό είναι το μπάνιο σας; Έρευνα – σοκ στις HΠA: καρκινογόνα κοκτέιλ στα καλλυντικά.

Επικίνδυνα συνθετικά χημικά συστατικά στα καλλυντικά. Αναγνωρίστε τα!

Χημικά Συντηρητικά – Parabens και καλλυντικά.

Στην συνέχεια θα δούμε πώς μπορείτε να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα προσώπου με σόδα και χαμόμηλο.

Έχετε υπόψιν δε, ότι τα καλλυντικά προϊόντα ως επί το πλείστον ανάμεσα στα συστατικά τους περιέχουν και τη σόδα, μαζί βέβαια με άλλες χημικές ουσίες. Τώρα όμως μπορείτε να κάνετε τη δική σας μάσκα με μαγειρική σόδα η οποία θα είναι εντελώς φυσική και χωρίς χημικές ουσίες. Θα εξαλείψετε έτσι τα πρησμένα βλέφαρα, τους μαύρους κύκλους, αλλά και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας.

Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
1 φλιτζάνι χλιαρό χαμομήλι

Οδηγίες:

Προσθέστε και ανακατέψτε τη σόδα με το τσάι χαμομηλιού και στην συνέχεια βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε αυτό. Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και αφήστε το να σταθεί για 15 λεπτά. Μετά το τέταρτο μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας και απλώστε ένα καλλυντικό έλαιο, όπως λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο κ.α.. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα σε τακτική βάση, προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα της όψης των ματιών και να αναζωογονήθει το δέρμα σας.

Πολύτιμο και το χαμομηλάκι μας για τα μάτια: Χαμομήλι ο φυσικός σύμμαχος υγείας και ομορφιάς!

Τέλος για να πρησμένα μάτια καλά είναι να φροντίσετε και την περίπτωση της κατακράτησης υγρών:
Διουρητικά βότανα για κατακράτηση υγρών και πρήξιμο
και Πολεμήστε την κατακράτηση υγρών με τις κατάλληλες τροφές

Για όλους εκείνους που είτε δεν προλαβαίνουν, είτε δεν αρέσκονται να φτιάχνουν μόνοι τους τα καλλυντικά τους, η “τροφή” έχει φροντίσει μετά από αρκετά χρονοβόρο και επίμονο ψάξιμο να σας εξασφαλίσει μία Βιολογική σειρά φροντίδας του δέρματος με μεγάλη ποικιλία σε φυτικά συστατικά βιολογικής γεωργίας, μοναδικά ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

Χωρίς paraben, χωρίς σιλικόνη, χωρίς συνθετικά αρώματα, χωρίς χρωστικές, χωρίς άλατα αλουμινίου.

ΠΗΓΗ